Hall of Fame

Onze leden doen ieder jaar mee aan een aantal belangrijke wedstrijden zoals de Benevisie, de Bondsfotowedstrijd, Foto Individueel en Foto Online. De prijswinnende foto's en de acceptaties laten wij hier graag zien.

3e prijs categorie kleur

Foto: Karin

Benevisie 2014

Benevisie 2011

Acceptatie categorie monochroom

Foto individueel 2017

Brons
Foto: Nicolette

Benevisie 2014

1e prijs categorie kleur

Benevisie 2011

4e prijs categorie kleur

7e prijs categorie monochrome

Foto individueel 2014

Brons
Foto: Karin

Benevisie 2012

Benevisie
De Benevisie wedstijd is een wedstrijd tussen aangesloten fotoclubs van de Fotobond afdeling Brabant West (FABW)en fotoclubs aangesloten bij Koninklijke  Antwerpse Verbroedering van Fotokringen (KAVF). De leden van deze clubs mogen ieder 2 foto's insturen voor de categorie monochroom en 2 foto's voor de categorie kleur. De Nederlandse foto's worden beoordeeld door de Belgische jury en de Belgische foto's door de Nederlandse jury.

Bondsfotowedstrijd
De Bondsfotowedstrijd is een wedstrijd voor fotoclubs aangesloten bij de Fotobond. Het is een wedstrijd waarbij de fotoclubs het tegen elkaar opnemen. De foto's krijgen een individuele beoordeling maar alle foto's bij elkaar vormen het eindresultaat in de Bondsfotowedstrijd.

Foto individueel
Foto individueel is een wedstrijd van de Fotobond waarbij de individuele leden het tegen elkaar opnemen.

Foto online
Foto online is ook een wedstrijd van de Fotobond waarbij de individuele leden het tegen elkaar opnemen. Deze wedstrijd wordt 3x per jaar gehouden en vind alleen online plaats.