Lid worden

Wil je lid worden van onze fotoclub? Meld je dan aan bij onze secretaris. Je wordt dan uitgenodigd op een van onze foto bespreek avonden, waar je een aantal eigen foto’s digitaal of geprint op formaat 20x30 cm presenteert. Daarna hoor je zo snel mogelijk of we denken dat je bij de groep past. Bij toelating krijg je een mentor die jou in het eerste jaar ondersteunt en op weg helpt bij clubactiviteiten en wedstrijden.

Als je 3 maanden lid bent word je door ons bij de Fotobond aangemeld en krijg je een lidmaatschapspas waarmee je kunt deelnemen aan (bonds)fotowedstrijden en op veel plaatsen korting krijgt.

Jaarcontributie

De jaarcontributie bedraagt € 105,00. Het bedrag mag in twee termijnen worden betaald.

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk en gaat in aan het begin van het eerst volgende verenigingsjaar.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier of door een mail te sturen aan onze secretaris: info@fotoclubdrunen.nl.